JEUGD: IFC D7M – DFC D1M: 1-3

2 oktober 2010 620x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: IFC D7M – DFC D1M: 1-3

Het was al bijna middag toen de wedstrijd ging beginnen dus waren de meiden goed uitgerust om weer fris het veld op te gaan .
De DFC meiden begonnen sterk waardoor we snel op 0-1 voor kwamen .’
het 1e doelpunt was een echte Yoella goal ,met een lange en snelle sprint langs 2 tegenstanders en een loeihard gericht schot (bijna dwars door t net) heeft de keepster de bal alleen maar voorbij horen komen .
De verdediging van dfc hielden het achter tot dan goed dicht .
Na goed 20 min zetten dfc een snelle aanval in nu over de rechterflank ,Yoella kwam weer oog in oog met de keepster van IFC na een ren schoot ze de bal hoog richting goal waardoor de goalie de bal niet genoeg kon tegen houden en deze mooi in de verre hoek viel ,prachtige goal .
het was voor de ouders langs de lijn weer een genot om het team te zien spelen -het moet niet gekker worden dachten ze nog –
Door een klein misverstandje tussen de verdedigstersvan DFC en onze keepster Danique rolde de bal in ons doel en stond het op eens 1-2 en alles was weer mogelijk .
Na de limonade trok dfc weer goed ten aanval maar miste de nodige zuiverheid om de voorsprong uit te bereiden .Nu moest men alle zeilen bij zetten om de gelijkmaker te voorkomen .
Maar het team hield door hard werken de stand op 1-2
uiteindelijk was het Yoella die voor de bevrijdende treffer zorgde met haar 3e doelpunt zette zij de eindstand op het bord .

Meiden weer een goede teamprestatie neergezet we moesten er deze keer extra voor knokken maar uiteindelijk een verdiende overwinning

door afwezigheid van Cees en Kirsten hebben de rest van de ouders allemaal hun steentje bijgedragen aan dit succes dank hiervoor

D-meiden : danique,selin,lotte,lindy,ammi,yoella,denise,kelsey en amber 

Namens: Opa Rombout

 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com