JEUGD: DFC F2 – Drechtstreek F5: 4-1

16 oktober 2010 631x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC F2 – Drechtstreek F5: 4-1

 Vandaag de terugwedstrijd tegen Drechtstreek F5. Vorige week werd het in Drechtstreek 9-0 voor ons, dus de spelertjes zijn vol vertrouwen in een goede afloop. Vorige week bleek ook dat Drechtstreek best een taaie ploeg heeft, en vooral verdedigend veel weet af te stoppen. Xander, de rots in de aanvalsbranding van de tegenstander, is vandaag onze trotse aanvoerder. Iedereen is aanwezig en Noah keept de eerste helft.

Het vertrouwen van vorige week bleek een beetje te veel te zijn, want eenmaal begonnen wilde iedereen scoren, en dus liep iedereen elkaar voorin in de weg. Verdedigend en in het middenveld bleken we even onze taakjes te zijn vergeten, en daardoor werd het een echte wedstrijd. We komen op voorsprong als Jelle, nota bene met zijn choco, de 1-0 binnentikt. Drechtstreek maakt echter gelijk, met een droge knal  1-1. Het blijft een spannende wedstrijd, wij zijn echter wel meer in de aanval. De ruststand wordt door Nick gelukkig op 2-1 gezet.

In de rust benadrukt de leiding dat deze wedstrijd ook verloren kan gaan, tenzij we voor elke bal gaan. Hier wordt na rust gehoor aan gegeven, iedereen spant zich meer in. Een goal van Naomi maakt zeker dat we in elk geval geen punten verliezen, en Joey bepaalt de eindstand: 4-1.

Was het dan vandaag echt slecht? Nee natuurlijk niet. Jelle was enorm op dreef, joeg op elke bal en brak de score open. Steeds meer spelertjes gaan scoren, en tussen het overheersende wedstrijdbeeld van vandaag was ook weer goed samenspel te zien.

Van deze wedstrijd kunnen wij als team veel leren, vooral door de inzet die getoond wordt. Ook de sportiviteit die jullie als spelers laten zien maakt ons als volgers van F2 trots, we winnen met fair voetbal, wat wil je nog meer.
Jongens en meid, tot de volgende wedstrijd!
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com