JEUGD: DFC F1 – OMC F1: 2-3

16 oktober 2010 692x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC F1 – OMC F1: 2-3

Vandaag trad DFC F1 opnieuw aan tegen OMC F1. Na de 2-2 van vorige week wist het team wat het kon verwachten: een tegenstander die het duel niet schuwt en voetballend ook het een en ander in huis heeft.

Direct na de aftrap werd er een paar keer goed samengespeeld wat resulteerde in een paar doelpogingen. Helaas ontbrak telkens de uitstraling om de bal hard in het doel te schieten. Langzaam begint ook OMC in het spel te komen en na een goed uitgespeelde aanval maakten zij de 0-1

Aan het veldspel van DFC was te zien dat dit niet verwacht werd. Het samenspel gaat steeds minder en er wordt geforceerd op doel geschoten. Hier lag de keeper van GSC niet wakker van. DFC bleef op inzet overeind en wist voor rust nog op gelijke hoogte te komen.

Na de pauze startte DFC vol goede moed, maar te vaak werd de bal niet overgespeeld of zonder overtuiging overgespeeld (te zacht). Het veldspel was rommelig, de aanval en de verdediging stonden te ver uit elkaar en er was geen bezetting op het middenveld. Bij balverlies stonden Max en Efe vaak tegenover 4 spelers van OMC!

Helaas voor DFC wist OMC dit twee maal goed uit te spelen en dat resulteert dan ook in een 1-3 achterstand. F1 maakte nog wel de aansluitingstreffer: 2-3. In de laatste minuut raakte DFC nog de buitenkant van de paal. (Tekst: Hans)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com