JEUGD: Altena MC1 – DFC MC2: 8-1

9 oktober 2010 643x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Altena MC1 – DFC MC2: 8-1

De meiden van MC2 moesten vroeg vezamelen bij DFC dus ik dacht bij mezelf dat gaat wat worden – maar tot mijn verbazing waren ze allemaal al aanwezig toen ik aan kwam rijden. Top hoor meiden de instelling is in ieder geval goed .

Ondanks dat ze allemaal op tijd waren begonnen ze erg slaperig aan de wedstrijd en dat betekende weer een snelle achterstand van 4-0. Na een kwartier kwam MC 2 langzaam terug in de wedstrijd en dat leverde een aantal kansjes op – Deveney knalde door een goede corner van rechts direct op haar schoen te nemen de 5-1 binnen.  Met de 5-1 gingen we rusten.

Na rust speelde we een stuk beter. Met SAM-SAM in de verdediging die het goed deden en het werken voor elkaar was ik er van overtuigd dat er best wat meer in had gezeten. Maar door wat beginnerspech konden de kansen niet verzilverd worden. Uiteindelijk scoorde Altena nog een paar goals .

Het is jammer dat we te snel op een groote achterstand komen, maar ik denk als jullie van het begin af aan er tegenaan gaan dat het wel goed komt. (Tekst leider Cees). 

DFC MC 2: Deveneny, Samantha, Sammie, Emily, Andjali, Levonne, Nursen, Birsen – Afwezig: Danielle en Glenn.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com