JEUGD: Almkerk MC1 – DFC MC2: 3-2

2 oktober 2010 730x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Almkerk MC1 – DFC MC2: 3-2

De dames hebben een goede wedstrijd gespeeld ondanks de nederlaag, die ik toch als een overwinning zie. Hoewel de dames van tegenpartij 2 koppen groter waren dan de dames van DFC, hebben zij zich als een goede tegenstander getoond. In de eerste helft stonden onze dames achter met 3-0. In de tweede helft kwamen ze heel goed terug en domineerden ze wat resulteerde in een 2-3 nederlaag. Hoewel ik en ook de dams het gevoel hadden dat er meer uit deze wedstrijd te halen viel kwam het niet verder dan deze stand. Wij en de tegenpartij kregen aardig wat kansen. Tegen de dames van DFC MC2 wil zeggen dat dit een stap is in de goede richting en dat er een stijgende lijn in zit die wij vast moeten blijven houden. Heb geloof en vertrouwen in jezelf en alles komt goed.  

Samantha Tax en Nursen. Jullie doen het erg goed in de verdediging. Top. Maar ook de rest van de team deed het Top. Ga zo door.

Eerste doelpunt van onze ziide was van Andjali Raghoe die de meeste doelpunten op haar naam heeft staan. De tweede doelpunt was van Birsen. 

Dames, ik ben trots op jullie en ben blij da ik deze groep mag trainen en begeleiden.

Trainer en begeleider van MC2. Glenn Raghoe.   
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com