Halloween-avond jeugd: Spokentocht vol enge figuren en een hoofd op een tafel

31 oktober 2010 2339x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Halloween-avond jeugd: Spokentocht vol enge figuren en een hoofd op een tafel

Afgelopen vrijdag organiseerde de actieve JeugdEvenementen-Commisie (JEC) een Halloween-avond voor de jongste DFC-jeugd (kabouters tot en met D-pupillen). Deze keer was gekozen voor een Spook- griezeltocht.

Lia van Wijngaarden en Eveline in ´t Veld van de JEC: ,,Het was een zeer geslaagde avond met een echte spokentocht, die over het hele DFC-terrein en een gedeelte van dat van  FC Dordrecht ging. De kinderen werden verrast door allerlei enge figuren waaronder een man met een kettingzaag, iemand in een operatiepak, en talloze screamfiguren.´´

,,Maar er waren ook twee lieve prinsessen bij. Als slotact hadden we nog een echt hoofd op een tafel . Kortom echt weer voor herhaling vatbaar en hierbij willen we ook iedereen bedanken voor alle hulp die we gekregen hebben´´.

*Bijgaand wat beelden van de Halloween-viering 2010
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com