DFC4 zet met klinkende zege (6-0) achtervolging in op koploper door

24 oktober 2010 764x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC4 zet met klinkende zege (6-0) achtervolging in op koploper door

DFC4 kwam zaterdag pas na rust op gang tegen ASWH 6. Met een klinkende 6-0 zege consolideerde het team z´n tweede stek.  Met 12 punten uit vier duels is Het Vierde op knappe wijze bezig met de achtervolging op De Zwerver.

Het eerste bedrijf van DFC 4 – ASWH 6 was bijzonder rommelig. DFC werd niet in staat gesteld om z´n  favoriete voetbal tentoon te spreiden. Desondanks wist het enkele keren gevaarlijk voor het doel van ASWH te komen. Na het missen van een paar grote kansen was het dan eindelijk raak. Martijn zette de verdediging goed onder druk om vervolgens de bal te onderscheppen en de keeper van ASWH kansloos achter te laten. Vlak daarna was het wederom Martijn die met goede pass Robbie (fotoinzet) alleen op de keeper afstuurde. Oog in oog met de keeper faalde de spits niet: 2-0. Dit was tevens de ruststand.

DFC4 ging op zoek naar meer en was in de tweede helft de bovenliggende partij. Na de onderbreking kwam er meer schwung in het duel en met name bij DFC. Een knappe inzet van Maurice betekende de 3-0. Vanaf de rand van het strafschopgebied werkte de middenvelder de bal tegen de touwen. Nog voordat er een kwartier gespeeld was had de thuisclub de marge al verdubbeld met ditmaal Conan als de doelpuntenmaker.
 
De keeper behoedde ASWH voor een ruimere achterstand door een inzet van Maarten van Dalen uit de bovenhoek te halen. Nadat de daaropvolgende doelpogingen nog werden afgeweerd door de verdediging van ASWH, was het luttele minuten later alsnog raak. Peter ontsnapte aan de aandacht van zijn bewakers en zette DFC op 5-0. Een raak schot van Robbie was het slotakkoord: 6-0. (Tekst: Maurice Kalis)
 
 DFC4 speelde met: Ronald van Pelt; Steven Kalis, Tomas Nuyten, Eric Bouwens, Willem Opmeer; Maarten van Dalen, Erasmus Makatini, Maurice Kalis, Martijn vd Waal; Peter Heysman en Conan Wilhelmus. Wissel: na 20 minuten Robbie Korn voor Erasmus Makatini. Vlagger: Wessel Sleeking.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com