Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC 2 morst kostbare punten bij Heerjansdam 4 en zakt naar vierde stek
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC 2 morst kostbare punten bij Heerjansdam 4 en zakt naar vierde stek

9 oktober 2010 633x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 morst kostbare punten bij Heerjansdam 4 en zakt naar vierde stek

DFC 2 morste vanmiddag twee punten bij Heerjansdam 4 (2-2). Daarmee zag de ploeg de achterstand op de ongeslagen koploper Alblasserdam 2 toenemen. In de rangschikking werd DFC 2 bovendien voorbijgestreefd door Oranje Wit 4. Het Tweede staat nu op de vierde plaats.

Trainer / coach Robert Mohan ontbrak vanmiddag bij DFC 2 wegens vakantie in Suriname. Technisch coördinator Arie Evers nam zijn taken over. Hij zag nadat Heerjansdam op voorsprong was gekomen nog voor rust Sabit Kayhan de gelijkmaker scoren. Na de hervatting leek DFC het duel snel te beslissen via een treffer van Sadik Karasahin. Twintig minuten voor tijd liet DFC zich toch nog verrassen uit een vrije trap (2-2).
 
Interim-coach Arie Evers die volgende week bij de thuiswedstrijd van het tweede assistentie krijgt van zijn broer Anne, oordeelde na afloop dat zijn ploeg te veel kansen had laten liggen en ook te veel met verbale communicatie bezig was. Bovendien lieten de spelers zich te makkelijk meeslepen in het minder hoge tempo van het uit diverse oud-eerste-elftal-spelers bestaande Heerjansdam. Dat bracht Arie Evers tot het volgende advies voor zijn manschappen: Verbeter de wereld en begin bij jezelf!
 
DFC 2: Koen van Torenburg, Marlon Kramer, Thomas van Brakel, Aike Janssen, Arvind Ramesar (46m Dennis Raaymakers), Said el Massaou, Anthonie Radjkoemar, Sabit Kayhan, Coskun Altintas, Sadik Karasahin, Davut Sahan.
 
Uitslagen Res. 3de klas vandaag: Pelikaan 4 – EBOH 2 5-2, Heerjansdam 4 – DFC 2 2-2, VVAC 2 – Wieldrecht 3 1-5, ASWH 4 – Alblasserdam 2 3-5, Kogelvangers 3 – VVGZ 5 uitgesteld, Dubbeldam 2 –Oranje Wit 4 3-4.
Stand: Alblasserdam2  5-15, Oranje Wit4 6-13, EBOH2 5-12, DFC2 5-10, Wieldrecht3 4-9, Dubbeldam2 5-9, Pelikaan4 6-9, Heerjansdam4 5-5, VVAC2 5-4, ASWH4 5-1, VVGZ5 4-0, Kogelvangers3 5-0.
 
Programma 16 oktober: Wieldrecht 3 – Heerjansdam 4, DFC 2 – Pelikaan 4, EBOH 2 –Oranje Wit 4, Kogelvangers 3 – Dubbeldam 2, VVGZ 5 – ASWH 4, Alblasserdam 2 – VVAC 2.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com