DFC 2 klopt Oranje Wit en wint eerste stadsderby*Drie goals Sadik Karasahin

28 oktober 2010 840x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 klopt Oranje Wit en wint eerste stadsderby*Drie goals Sadik Karasahin

Update (toch zege Alblasserdam 2) – In de reserve derde klas won DFC 2 bij Oranje Wit 4 de eerste stadsderby van dit seizoen. De ploeg van trainer Robert Mohan triomfeerde met 1-5 na een krappe 0-1 voorsprong bij rust.

Aan de top van de reserve derde klas veranderde overigens niets. Koploper Alblasserdam 2 zegevierde voor de achtste achtereenvol-gende maal en is nog zonder puntenverlies. EBOH 2 bleef tweede door buurman Dubbeldam 2 te kloppen. Komende zaterdag is het DFC 2 tegen EBOH 2.
 
Het treffen met Oranje Wit was de eerste van een serie van vier achtereen-volgende stadsderby`s voor Het Tweede. Na EBOH volgen ontmoetingen met Dubbeldam 2 (thuis) en Wieldrecht 3 (uit). Het eerste bedrijf gaf vanmiddag een meer aanvallend DFC te zien dat zich in die fase echter weinig kansen wist te creëren. Vlak voor rust lukte het Sadik Karasahin (fotoinzet) wel om een bres te slaan in de Oranje Wit-gelederen (0-1).
 
Na de hervatting domineerde DFC volledig en tilde Sadik Karasahin de voorsprong naar 0-2. Oranje Wit leek even terug in de wedstrijd te komen door een treffer met een sterke geur van buitenspel. Toen Sadik Karasahin met zijn derde goal DFC op 1-3 bracht gaf Oranje Wit de strijd op en konden invaller Anthonie Radjkoemar (1-4) en Marlon Kramer (1-5 in blessuretijd) de verdiende zege extra glans geven. (Verslag mmv Cees van der Sluis)
 
DFC 2: Koen van Torenburg, Arvind Ramesar, Thomas van Brakel, Aike Janssen, Marlon Kramer, Sabit Kayhan, Kusay Pekince (46m Anthonie Radjkoemar), Said el Massaou (60m Dennis Raaymakers), Franklin Wielingen, Sadik Karasahin, Davut Sahan.
 
Uitslagen Res. 3de klas vandaag: Oranje Wit 4 – DFC 2 1-5, Pelikaan 4 – Wieldrecht 3 2-1, Heerjansdam 4 – Alblasserdam 2 2-6, VVAC 2 – VVGZ 5 2-1, ASWH 4 – Kogelvangers 3 10-0, Dubbeldam 2 – EBOH 2 3-4. Gespeeld dinsdag jl. Alblasserdam 2 – Wieldrecht 3 3-1.
Stand: Alblasserdam2  8-24, EBOH2 8-21, DFC2 8-19, Oranje Wit4 8-16, Wieldrecht3 7-12, Dubbeldam2 7-12, Pelikaan4 8-12, VVAC2 8-7, VVGZ5 7-6, ASWH4 7-5, Heerjansdam4 8-5, Kogelvangers3 8-0.
6 November: Wieldrecht 3 – Oranje Wit 4, DFC 2 – EBOH 2, ASWH 4 – Dubbeldam 2, Kogelvangers 3 – VVAC 2, VVGZ 5 – Heerjansdam 4, Alblasserdam 2 – Pelikaan 4.
 
*Voor een overzicht van alle DFC-uitslagen van vandaag zie de link Uitslagen.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com