CUP (2): Zwaar veld en hoog tempo breken DFC na de hervatting op

23 oktober 2010 736x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor CUP (2): Zwaar veld en hoog tempo breken DFC na de hervatting op

*Vervolg wedstrijdverslag – Het tweede bedrijf gaf een dominerend ASWH te zien. Door het zware veld en het hoge tempo van de Ambachters moest DFC afhaken in z´n verzet. In het eenrichtingsverkeer naar de veste van DFC-keeper Rudolf Peute wist Geert Bakker twee maal te scoren waarmee hij de eindstand bepaalde op 0-3.

DFC – ASWH 0-3 (rust 0-1) – Jeffrey Brard 0-1, Geert Bakker 0-2 en 0-3.
DFC: Rudolf Peute, Luisano Trinidad (46m Dennis Raaymakers), Marco van Woerkom, Marvin Langevoort, Nick Stam, Erik Vos, Bas Verhoeven, Kenneth Klaverweide, Marvin Hooplot (65m Merijn van Groesen), Aaron Perez Maria, Appie Güler (65m Yusuf Simsek). Wissels niet ingezet: Melvin Jongeneel, Hikmet Uysal, Robin Ramesar.
 
Bijzonderheden:  Het bekerduel, dat werd voorafgegaan door twee leuke pupillenwedstrijdjes, stond onder leiding van een zogeheten neutraal trio. Scheidsrechter I. Roeland (Sleeuwijk) floot goed en hoefde geen kaarten uit de delen. Zijn grensrechters Zwagemakers en Scherpenzeel deden het ook uitstekend.
 
*De wedstrijd kende voor diverse roodwitten ook een emotionele waarde. Zo was coach Paul Koster lange tijd vaste waarde in het eerste van de Ambachters. Maar ook voor middenvelder Kenneth Klaverweide (25) was het een bijzonder middagje. Bij ASWH speelt immers zijn oudere broer Giovanni. De broers Klaverweide komen overigens beiden uit de DFC-school.
 
(Verslag Fred van Dongen / Cees van der Sluis)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com