Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | BEKER (2): ´Ik heb geen moment spijt gehad van mijn terugkeer naar DFC´
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

BEKER (2): ´Ik heb geen moment spijt gehad van mijn terugkeer naar DFC´

21 oktober 2010 2215x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BEKER (2): ´Ik heb geen moment spijt gehad van mijn terugkeer naar DFC´

*Vervolg interview Kenneth Klaverweide naar aanleiding van de beker-broederstrijd zaterdag tussen DFC en ASWH.

Vraag: En keert broer Giovanni ook nog eens terug naar DFC?
Kenneth Klaverweide: ,,Jah, dat denk ik wel, maar voorlopig nog niet. Natuurlijk probeer ik hem af en toe een beetje gek te maken samen Robin, Marco en de boys, maar voorlopig nog zonder resultaat.
 
Vraag: Wat was voor jou de belangrijkste reden begin dit seizoen weer het shirt van DFC aan te trekken?
K: De reden was dat ik het bij DFC altijd prima naar mijn zin heb gehad. Het is altijd mijn club gebleven, ondanks dat ik er 4 jaar tussenuit ben geweest (dit vanwege het niveau het opheffen van de zondagtak. Toen ik vanwege mijn studie besloot lager te gaan voetballen kon ik dus kiezen om ergens voor aardig wat geld te gaan spelen of terug op het oude nest met vrienden en oud-teamgenoten. De keuze was al gauw gemaakt. En ik heb nog geen moment spijt gehad, want behalve dat het voelt als thuiskomen en het erg gezellig is, hebben we ook gewoon een hele goede ploeg.
 
Vraag: Wat doe je buiten het voetballen? Studeren? Werk?
K: Ik studeer Chinese Medicine aan het Oriental College in Amsterdam. Dit is drie dagen in de week (maandag, dinsdag en vrijdag). Ik heb nog even te gaan maar tot nu toe bevalt het me goed. Het is af en toe ook best zwaar in combinatie met het voetballen, omdat we behalve de bekende vormen van Chinese Medicine ook de sporten krijgen.
Dus sporten als Taiji, Gongfu, Qigong, Wudang Yoga, Wudang Fitness etc…..  En daarbij komt nog het reizen… In de chtend 6.50u de deur uit en meestal rond 18.30u weer thuis. Best pittig dus, maar nog steeds erg leuk. Verder werk ik twee dagen in de week (woensdag en donderdag) als administratief medewerker bij Mister Dutch in Rotterdam. 
 
Vraag:  Zowel in de beker als in de gewone competitie draait DFC uitstekend. Wat is de kracht van dit team?
K: De kracht van dit team is dat we ECHT 1 TEAM zijn. Dat jongens die vorig jaar gewend waren meer speelminuten te krijgen dan dit jaar blijven knokken en er dus ook gewoon staan wanneer het moet.
Verder zijn het gewoon stuk voor stuk goede voetballers die nu in de 2de klasse nog meer tot hun recht komen dan vorig jaar in de 3de klasse. 
 
Vraag: Jullie zijn thuis ijzersterk. Komt ASWH zodoende met wat angst in de schoenen?
K: Haha. Angst zou ik het niet willen noemen, maar de druk zal voornamelijk bij ASWH liggen. De laatste wedstrijden hebben ze wat mindere resultaten behaald en wat punten laten liggen en als ze dan ook nog eens uit de beker geknikkerd worden door een tweedeklasser zou het helemaal vervelend worden. Maar goed, ze hebben gewoon een goede ploeg en op papier zijn ze gewoon de favoriet. Het enige wat wij kunnen doen is het ASWH zo lastig mogelijk proberen te maken, er lekker van genieten en dan zien we wel wat de stand is na 90 minuten.
 
Vraag: En wat gaan jij en Giovanni zaterdag na de wedstrijd doen?
K: Gewoon lekker wat drinken en nagenieten van de wedstrijd. De een waarschijnlijk net wat vrolijker dan de ander, maar het zal niet anders worden dan elke andere zaterdag. Aanstaande zaterdag zijn we dan wel tegenstanders van elkaar, maar op de eerste plaats zijn we toch broers!´´
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com