Ambitieus DFC 4 wint met forse cijfers bij Rijsoord (2-6)

11 oktober 2010 614x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ambitieus DFC 4 wint met forse cijfers bij Rijsoord (2-6)

DFC 4 deed z´n ambities zaterdag heel veel goed door bij Rijsoord 9 met forse cijfers te zegevieren (2-6). Tomas Nuyten doet verslag:

,,Na enkele weken verplichte rust was het heerlijk voetbalweer en stond een wedstrijd tegen en bij Rijsoord op het programma. Het elftal was waarschijnlijk een beetje van slag door het mooie nazomerweer, want echt goed gevoetbald werd er niet. In de eerste helft werden er nauwelijks kansen gecreëerd, al slaagde Tinus erin om de bal in het net in te krijgen.
 
,,Na de rust begonnen met vier verse krachten. Het spel liet nog te wensen over, maar de score werd snel uitgebreid zodat de overwinning niet meer uit handen kon worden gegeven (3x Robbie – fotoinzet, 1x Jensen en Tinus nog 1x). Door de riante voorsprong verminderde de concentratie waardoor de thuisploeg nog tweemaal tegen wist te scoren. Positief is dat de 3 punten binnen zijn, maar het spel zal beter moeten wil het 4de kampioen worden.´´
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com