2 E (5): Yassin Mabrouki (7) Pupil van de Week bij DFC tegen Internos

2 oktober 2010 1704x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (5): Yassin Mabrouki (7) Pupil van de Week bij DFC tegen Internos

Yassin Mabrouki (7) was vandaag Pupil van de Week bij DFC tegen Internos. Hij is al sinds de kabouters lid van DFC. Yassin is een zeer enthousiast voetballer en speelt dit seizoen in F1.

Zoals gebruikelijk woonde hij de lunchbespreking van het eerste bij, deed hij mee aan de warming-up en betrad hij om half drie aan de hand van scheidsrechter M. Harskamp uit Lexmond het speelveld. Na de toss liet Yassin Noah zich fotograferen met de scheidsrechter en de captains en grensrechters van DFC en Internos.
 
Na afloop kreeg hij – op zijn verzoek uit handen van goalgetter Appie Güler – de van spelershandtekeningen voorziene wedstrijdbal en het clubvaantje uitgereikt. Tot de ceremonie behoorde ook een staatsiefoto met ma en Appie voor het fameuze schilderij in de bestuurskamer.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com