2 E (4): Johan van den Broek opnieuw langs de kant*Meneer Piet ervaring rijker

30 oktober 2010 1726x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (4): Johan van den Broek opnieuw langs de kant*Meneer Piet ervaring rijker

De helaas verloren slotwedstrijd van DFC voor de eerste periode kende een nogal menselijke entourage. Zo kreeg co-voorzitter Henk Nieboer van diverse aanwezigen felicitaties omdat hij afgelopen week voor de derde keer opa is geworden.

Voor speler Suleiman van der Straaten was het opnieuw toekijken langs de lijn. Komende woensdag wordt hij in Rotterdam geopereerd aan de linker meniscus. Suleiman denkt door de knie-ingreep enkele weken buitenspel te staan. Zelf rekent hij min of meer op een rentree na de winterstop die overigens al medio december begint.
 
Grensrechter Johan van den Broek moest zich net als vorige week opnieuw gedwongen steken in de rol van toeschouwer. De KNVB had voor VVC´68 – DFC, belangrijk voor de eerste periode, een neutraal trio aangewezen. Scheidsrechter J. Stange uit Zevenbergen kreeg langs de lijn neutrale assistentie van zijn arbitrale collega´s A. Doornheim (Spijkenisse) en R. van Scherpenzeel (Hellevoetsluis). Dat alles ook in het kader van een KNVB-project waarbij gewerkt wordt aan het meer opleiden en inzetten van neutrale trio´s in de bovenbouw van het amateurvoetbal.
 
DFC reisde naar Halsteren per EGAO-spelersbus met als vertrouwde chauffeur ´Meneer Piet´ die in de voorbije twintig jaar de selectie met grote regelmaat naar uitwedstrijden bracht. Heel wat sportcomplexen heeft Piet bezocht maar dat van VVC´68 was er tot vandaag nog niet bij. Dus ondanks al zijn routine toch weer een ervaring rijker.
 
Een extra bijzondere dag ook voor Raúl Velthuis, de F-pupil van VVC´68 die deze middag de eer van Pupil van der Week te beurt viel. Zijn broer Richy behoorde tot de reservespelers van de thuisploeg. Dat leverde voorafgaand aan de wedstrijd natuurlijk diverse leuke familiefotootjes op. (Tekst Fred van Dongen)
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com