2 E (4): Geblesseerden vol lof over triomf*Barcelona-sokjes voor zoontje Davut

2 oktober 2010 1123x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (4): Geblesseerden vol lof over triomf*Barcelona-sokjes voor zoontje Davut

De Dag dat DFC de leiding pakte in de tweede klasse E van het zaterdagvoetbal werd ondanks het druilerige weer goed bezocht. Fans en sympathisanten kregen een aantrekkelijke wedstrijd voorgeschoteld met enkele schitterende doelpunten.

Ook rondom het door DFC met 4-1 van Internos gewonnen duel heerste een prima stemming. Langs de lijn bekeken diverse selectiespelers het duel met gemengde gevoelens. Enkele kampen met knieblessures of zijn net begonnen aan de herstelperiode. Dat ze niet zelf konden bijdragen aan de triomf stelde ze natuurlijk wat teleur. Aan de andere kant toonden ze waardering en vooral bewondering voor de voetballende collega´s die DFC toch maar mooi naar de bovenste plaats speelden.
 
Vooraf tijdens de lunchbespreking kreeg selectiespeler Davut Sahan van de in DFC-kringen bekende Don Fredo een setje babysokjes van FC Barcelona aangeboden. Davut werd tien dagen geleden voor het eerst vader. Dat zijn zoontje ook voetbal als hobby zal uitkiezen, lijdt geen twijfel. En aangezien Don Fredo toch in Catalonië vertoefde stapte hij even naar La Botiga in Camp Nou om een cadeautje te kopen voor de jonge vader & zoon.
 
Good-old Joop Dingemans fungeerde als bekwaam interim-verzorger. DFC´s vaste soigneur Hans van den Berg verblijft op vakantie in Cuba. Joop zette onder andere leider Ton Lucas voor een puzzeltje: is hij nu wel de man achter de stroopwafels van Bakker Joop? Voor wat sfeerbeelden rond de wedstrijd zie:
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com