2 E (3): Snelle DFC-treffer na rust plaatst Internos voor een kansloze missie

2 oktober 2010 756x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (3): Snelle DFC-treffer na rust plaatst Internos voor een kansloze missie

*Vervolg wedstrijdverslag – Mocht Internos na rust binnen de lijnen te zijn verschenen met de intentie het duel alsnog naar zich toe te trekken, dan lag dat streven al snel in duigen. Al in de tweede minuut liet Appie Güler zien waarom hij DFC´s topscorer is door alert te reageren op een buitenkansje: 2-0. Het betekende dat Internos mentaal in een moeras belandde. De scherpe aanvalsacties van voor rust bleven achterwege en werden vervangen door bij voorbaat kansloze probeersels.

DFC besefte dat het vaak opdringende Internos het best met snelle diepte-acties definitief kon worden gevloerd. Na een kwartier leverde die aanpak de beslissende derde treffer op. Doelman Eversdijk kon buiten zijn zestien de bal nog net wegtikken voor de voeten van de aanstormende Aaron Perez Maria. Die pikte de bal bij de linker zijlijn opnieuw op en lepelde die met Zwitserse precisie over de terug rennende keeper in de verste hoek: 3-0.
 
Tien minuten later ging vleugelverdediger Clifton Sewpersad na een prachtige roodwitte combinatie met aanvoerder Erik Vos als centrale regelaar op rechts aan de haal. Net binnen de zestien werd hij gevloerd waarna Appie Güler vanaf de elfmeter-stip koel zijn derde goal van de dag en zijn zesde van dit seizoen in de boeken kon laten bijschrijven: 4-0.
 
Met wat meer concentratie had DFC de score daarna verder kunnen opvoeren. In plaats daarvan kon Internos drie minuten voor tijd via Bert Lips de uitslag alsnog een enigszins draaglijk aanzien geven (4-1).
 
Scoreverloop DFC – Internos 4-1 (1-0) – 37m Appie Güler 1-0,47m Appie Güler 2-0, 61m Aaron Perez Maria 3-0, 70m Appie Güler 4-0 (strafschop), 87m Bert Lips. Scheidsrechter: M. Harskamp (Lexmond).
DFC: Rudolf Peute, Clifton Sewpersad, Marco van Woerkom, Marvin Langevoort (53m Bas Verhoeven), Jonathan Dubbeldam, Erik Vos, Merijn van Groesen, Marvin Hooplot (78m Davut Sahan), Kenneth Klaverweide, Aaron Perez Maria, Appie Güler (84m Hikmet Uysal).
Wissels niet ingebracht: Koen van Torenburg (d), Dennis Raaymakers.
 
Bijzonderheden: Davut Sahan vierde na maandenlange afwezigheid vanwege een enkelbreuk zijn rentree in het eerste. Wegens (knie)blessures ontbraken bij DFC o.a. Robin Ramesar, Suleiman van der Straaten, Mehmet Tokul en Mark Jongeneel.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com