2 E (3): IJzersterke tweede helft met emotionele treffer Aaron Perez Maria

16 oktober 2010 876x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (3): IJzersterke tweede helft met emotionele treffer Aaron Perez Maria

*Vervolg wedstrijdverslag – Het tweede bedrijf werd vrijwel volledig gedomineerd door een slim en sterk opererend DFC. De ploeg presenteerde zich rustiger en beheerster aan de bal dan voor rust. Dat resulteerde in een flink aantal aanvalsacties waarin telkens een flink portie dreiging zat. Na een zo´n fraaie aanvalsactie over de nodige schijven tikte Appie Güler de 3-1 binnen.

Daarna kende DFC de mazzel dat Arnemuiden een strafschop naast schoot. Die was toegekend na een noodzakelijke defensieve ingreep van Nick Stam die daarvoor geel kreeg. Zo´n twintig minuten voor tijd bracht Paul Koster twee wissels in: Aaron Perez Maria voor Marvin Hooplot en Hikmet Uysal voor Appie Güler. Het bleek een gouden manoeuvre.
 
Na een dieptepass sprintte de razendsnelle Aaron alle tegenstanders er  letterlijk uit om fraai en beheerst de 4-1 binnen te tikken. Voor Arnemuiden restte toen niet anders dan het bekende alles of niets. In tegenstelling tot voor rust kwam een extra gemotiveerd DFC echter nimmer in de problemen ook al omdat Rudolf Peute weer sterk keepte.
 
Scoreverloop: Appie Güler 1-0, Mark van Hanegem1-1, Bas Verhoeven 2-1, Appie Güler 3-1, Aaron Perez Maria 4-1.
Basis DFC: Rudolf Peute, Louisano Trinidad, Marco van Woerkom, Marvin Langevoort, Jonathan Dubbeldam (30m Nick Stam), Erik Vos, Bas Verhoeven, Merijn van Groesen, Kenneth Klaverweide, Appie Güler (73m Hikmet Uysal), Marvin Hooplot (70m Aaron Perez Maria).
Wissels niet ingezet: Koen van Torenburg (d), Davut Sahan, Robin Ramesar.
 
Bijzonderheden: Bij DFC ontbrak Clifton Sewpersad wegens verblijf in Suriname vanwege familieomstandigheden. Aaron Perez Maria begon op de bank eveneens vanwege familieomstandigheden. Robin Ramesar keerde na enkele weken knieblessureleed terug in de selectie. Jonathan Dubbeldam viel na een half uur geblesseerd uit.
(Tekst Fred van Dongen mmv Cees van der Sluis en fotograaf Michel Sterrenberg)
 
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com