Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 2 E (2): DFC vooral teleurgesteld over wijze waarop nederlaag tot stand kwam
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

2 E (2): DFC vooral teleurgesteld over wijze waarop nederlaag tot stand kwam

30 oktober 2010 809x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (2): DFC vooral teleurgesteld over wijze waarop nederlaag tot stand kwam

Door Fred van Dongen

Schrale troost voor DFC: ook bij winst zou de formatie van trainer Paul Koster naast de periodetitel hebben gegrepen. De Grote Favoriet Pelikaan bleek immers onvermurwbaar tegen het laag geklasseerde AZVV (6-1). Niettemin heerste er na afloop in Halsteren een gevoel van teleurstelling binnen de roodwitte gelederen. Reden was de wijze waarop de 2-1 nederlaag tot stand was gekomen.
 
Voor rust een schlemielige eigen goal van Marvin Hooplot, waarna het simpel opererende VVC´68 tien minuten voor tijd met een tweede treffer het duel vrijwel op slot gooide. Een late treffer van Bas Verhoeven kon daar weinig aan veranderen.
 
Na een aftastende beginfase bleek al snel duidelijk dat DFC kwalitatief over meer en betere bagage beschikte dat de thuisploeg. Die moest het vooral hebben van de lange bal en een bewonderenswaardig portie inzet. Maar veel rendement sleepte DFC niet uit z´n overwicht. De gevaarlijke momenten bleven beperkt tot het doel missende afstandsschoten van onder andere Appie Güler, Marvin Hooplot en Merijn van Groesen. De eerste echte dreiging ontstond toen Aaron Perez Maria op rechts doorbrak. Marvin Hooplot kwam evenwel net wat centimeters tekort om die fraaie actie met een simpele voetbeweging af te ronden.
 
Dezelfde Marvin zou kort daarop de weinig benijdenswaardige rol van schlemiel van de wedstrijd toebedeeld krijgen. Bij de eerste de beste hoekschop van de Brabanders kreeg hij de bal ongelukkig tegen de voet. Met een merkwaardige boog dwarrelde de bal onbereikbaar voor keeper Rudolf Peute in de bovenhoek (1-0).
 
De instelling van DFC verdient een pluim omdat de ploeg meteen op jacht ging naar de gelijkmaker. Afstandsschoten van Erik Vos en Appie Güler misten evenwel de juiste koers. In de slotfase van het eerste bedrijf perste DFC er nog een venijnig offensief uit. Het regende hoekschoppen en vrije trappen op de VVC-vesting. Vooral de Brabantse doelman Dennis Uyl zorgde er voor dat VVC´68 toch nog met de fortuinlijk verkregen voorsprong het rustsignaal haalde.
 
*Vervolg verslag zie: Offensief in slotfase bezorgt DFC bijna nog een punt in Halsteren

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com