Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 2 E (1): Van trio koplopers wint alleen Oostkapelle*DFC na verlies nu derde
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

2 E (1): Van trio koplopers wint alleen Oostkapelle*DFC na verlies nu derde

9 oktober 2010 615x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (1): Van trio koplopers wint alleen Oostkapelle*DFC na verlies nu derde

Update – Van de drie koplopers in de tweede klasse E van het zaterdagvoetbal pakte alleen Oostkapelle vanmiddag de volle buit. De Zeeuwse ploeg won knap bij Pelikaan in Zwijndrecht (1-2).

DFC zakte naar de nog altijd verdienstelijke derde plaats. De formatie van trainer Paul Koster redde het helaas niet bij Dinteloord (1-0). Gezien de kwaliteitsverhouding had DFC zonder meer minimaal een punt verdiend. De kansen die met name na rust ontstonden werden jammer genoeg niet verzilverd. VVC´68 deelde de punten met een andere hoogvlieger, Arnemuiden, en staat nu tweede.
 
DFC´s co-voorzitter Ger Hüsen: ,,Na afloop waren vriend en vijand het er over eens dat Dinteloord goed wegkwam. Was Dinteloord vóór rust nog gevaarlijk met snelle counters, waaruit het ook éénmaal wist te scoren, na rust kwam Dinteloord in het stuk niet meer voor. DFC verzuimde echter te scoren, waarbij het soms niet mee zat, een bal vanaf de achterlijn voorgetrokken, werd ingeschoten maar toch wegens buitenspel afgekeurd.´´
 
,,Vervolgens verschenen Aaron en Bas alleen voor de keeper en verzuimden helaas te scoren. Dinteloord trapte de ballen ver weg en over zelfs over de tribune om DFC maar uit haar spel halen. DFC bleef aandringen en via wissels trachtte trainer Paul Koster het aanvallende accent te vergroten, maar schoten gingen net naast of net over. DFC liet zo onnodig punten liggen. Trainer en spelers waren ontgoocheld en dat gold ook voor de vele aanwezige Dordtse supporters. Qua voetbal heeft DFC veel in huis en dat biedt perspectieven voor de toekomst.´´
 
Uitslagen 2 E vandaag: Dinteloord – DFC 1-0, Duiveland – AZVV 4-1, Internos – SSV´65 3-3, Nieuwdorp – Zwaluwe 3-1, Pelikaan – Oostkapelle 1-2, Serooskerke -De Noormannen 2-3, VVC´68 – Arnemuiden 1-1.
Stand: Oostkapelle 6-13, VVC’68 6-11, DFC 6-10, Arnemuiden 6-10, SSV’65 6-10, Pelikaan 5-9, Dinteloord 5-9, Duiveland 6-8, Nieuwdorp 6-8, Zwaluwe 6-7, Internos 6-7, De Noormannen 6-7, Serooskerke 6-6, AZVV 6-1.
 
Programma 16 oktober: AZVV – Serooskerke, De Noormannen – Pelikaan, DFC – Arnemuiden, Nieuwdorp – VVC´68, Oostkapelle – Internos, SSV´65 – Dinteloord, Zwaluwe – Duiveland.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com