2 E (1): Van trio koplopers wint alleen Oostkapelle*DFC na verlies nu derde

9 oktober 2010 573x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (1): Van trio koplopers wint alleen Oostkapelle*DFC na verlies nu derde

Update – Van de drie koplopers in de tweede klasse E van het zaterdagvoetbal pakte alleen Oostkapelle vanmiddag de volle buit. De Zeeuwse ploeg won knap bij Pelikaan in Zwijndrecht (1-2).

DFC zakte naar de nog altijd verdienstelijke derde plaats. De formatie van trainer Paul Koster redde het helaas niet bij Dinteloord (1-0). Gezien de kwaliteitsverhouding had DFC zonder meer minimaal een punt verdiend. De kansen die met name na rust ontstonden werden jammer genoeg niet verzilverd. VVC´68 deelde de punten met een andere hoogvlieger, Arnemuiden, en staat nu tweede.
 
DFC´s co-voorzitter Ger Hüsen: ,,Na afloop waren vriend en vijand het er over eens dat Dinteloord goed wegkwam. Was Dinteloord vóór rust nog gevaarlijk met snelle counters, waaruit het ook éénmaal wist te scoren, na rust kwam Dinteloord in het stuk niet meer voor. DFC verzuimde echter te scoren, waarbij het soms niet mee zat, een bal vanaf de achterlijn voorgetrokken, werd ingeschoten maar toch wegens buitenspel afgekeurd.´´
 
,,Vervolgens verschenen Aaron en Bas alleen voor de keeper en verzuimden helaas te scoren. Dinteloord trapte de ballen ver weg en over zelfs over de tribune om DFC maar uit haar spel halen. DFC bleef aandringen en via wissels trachtte trainer Paul Koster het aanvallende accent te vergroten, maar schoten gingen net naast of net over. DFC liet zo onnodig punten liggen. Trainer en spelers waren ontgoocheld en dat gold ook voor de vele aanwezige Dordtse supporters. Qua voetbal heeft DFC veel in huis en dat biedt perspectieven voor de toekomst.´´
 
Uitslagen 2 E vandaag: Dinteloord – DFC 1-0, Duiveland – AZVV 4-1, Internos – SSV´65 3-3, Nieuwdorp – Zwaluwe 3-1, Pelikaan – Oostkapelle 1-2, Serooskerke -De Noormannen 2-3, VVC´68 – Arnemuiden 1-1.
Stand: Oostkapelle 6-13, VVC’68 6-11, DFC 6-10, Arnemuiden 6-10, SSV’65 6-10, Pelikaan 5-9, Dinteloord 5-9, Duiveland 6-8, Nieuwdorp 6-8, Zwaluwe 6-7, Internos 6-7, De Noormannen 6-7, Serooskerke 6-6, AZVV 6-1.
 
Programma 16 oktober: AZVV – Serooskerke, De Noormannen – Pelikaan, DFC – Arnemuiden, Nieuwdorp – VVC´68, Oostkapelle – Internos, SSV´65 – Dinteloord, Zwaluwe – Duiveland.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com