2 E (1): DFC verliest onnodig in Halsteren (2-1)*Pelikaan pakt periodetitel

28 oktober 2010 896x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (1): DFC verliest onnodig in Halsteren (2-1)*Pelikaan pakt periodetitel
Het lukte DFC ook vanmiddag niet in de tweede klasse E de eerste uitzege van het seizoen binnen te slepen. In Halsteren werd onnodig met 2-1 verloren van VVC´68. Door het verlies zakte promovendus DFC op de ranglijst van de tweede naar de nog altijd verdienstelijke vijfde plaats.
 
Voor aanvang had DFC nog kans op de eerste periodetitel. Maar dan zou wel moeten worden gewonnen en dé grote kanshebber op de eerste seizoensprijs, Pelikaan, moeten verliezen of gelijkspelen. De Zwijndrechtse ploeg haalde echter conform verwachting fors uit tegen de eenzame hekkensluiter AZVV. Met 6-1 liet Pelikaan er geen enkele twijfel over bestaan wie over de eerste acht competitie-wedstrijden de sterkste was van de tweede klasse E.
 
Bij deze feliciteren wij Pelikaan met de periodetitel. De formatie van trainer Paul Koster miste overigens in Halsteren enkele belangrijke spelers zoals Kenneth Klaverweide (studieverplichtingen), Suleiman van der Straaten (knieblessure) en Clifton Sewpersad.
 
Uitslagen 2 E vandaag: Arnemuiden – SSV´65 2-2, Dinteloord – Oostkapelle 1-1, Duiveland – Nieuwdorp 1-4, Internos – De Noormannen 2-1, Pelikaan – AZVV 6-1, Serooskerke – Zwaluwe 0-4, VVC´68 – DFC 2-1.
Stand: Pelikaan 8-18*, Nieuwdorp 8-14, VVC’68 8-14, Oostkapelle 8-14, DFC 8-13, Internos 8-13, Dinteloord 8-13, Arnemuiden 8-11, SSV’65 8-11, Zwaluwe 8-11, Duiveland 8-9, De Noormannen 8-7, Serooskerke 8-7, AZVV 8-2. (*Winnaar eerste periode).
6 November (start periode 2): AZVV – Internos, De Noormannen – Dinteloord, Duiveland – VVC´68, Nieuwdorp – Serooskerke, Oostkapelle – Arnemuiden, SSV´65 – DFC, Zwaluwe – Pelikaan.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com