Zoon voor Davut Sahan*Fruitmand voor herstellende Robin Ramesar

23 september 2010 1589x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Zoon voor Davut Sahan*Fruitmand voor herstellende Robin Ramesar

Selectiespeler Davut Sahan (22) is woensdag vader geworden van een schitterende zoon, die de naam Eren heeft gekregen.,,Hij is om 07.57 uur geboren, weegt 3220 gram en is 50 cm lang´´, aldus de trotse vader. De bevalling verliep uitstekend. De websiteredactie feliciteert bij deze de jonge vader en moeder.

Davut liep eind vorig seizoen een enkelbreuk op. In het tweede doet hij sinds kort met veel succes weer het nodige wedstrijdritme op. Hij scoort er weer flink op los.
 
*Leider Cees van Woerkom bracht deze week een soort ziekenbezoek aan selectiespeler Robin Ramesar (23). Die is herstellende van een kijkoperatie aan de knie. De revalidatie gaat ongeveer vier tot zes weken duren. ´En daar komen nog de nodige weken bij om weer op niveau te komen´, aldus Cees.
 
Namens spelers en begeleiding van DFC1 had hij een mand vol fruit voor Robin meegenomen. Ook de websiteredactie wenst Robin een voorspoedig en snel herstel toe.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com