Wessel Sleeking en Steven Kalis nieuwe coördinatoren jeugdberichtgeving site

6 september 2010 876x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wessel Sleeking en Steven Kalis nieuwe coördinatoren jeugdberichtgeving site

De website-redactie van DFC is met ingang van 1 september uitgebreid met een zogeheten jeugdteam. Wessel Sleeking en Steven Kalis – beiden spelers van het sympathieke DFC 4 – coördineren  de berichtgeving over de jeugdteams van DFC.

Bedoeling is op korte termijn met een eigen jeugdsite te komen maar voorlopig wordt de berichtgeving over DFC´s jeugdsectie nog gebundeld op de huidige hoofdsite.
Wedstrijdverslagen en foto´s van de diverse jeugdwedstrijden kunnen worden gemaild naar Wessel en Steven. Hun e-mailadressen staan onderaan dit bericht (evt kopiëren en plakken). Een verslag mag maximaal 250 woorden (liefst korter) bevatten – het fotoformaat moet beperkt blijven tot 500 -750 kb per beeld.
 
Wie een handig overzicht wil krijgen van alle jeugdberichtgeving wordt geadviseerd de nieuwsgroep Jeugd aan te klikken. Die is bereikbaar via het menu Alle Berichten op de startpagina van de hoofdsite. Meer over het hoe en wat van de jeugdberichtgeving zie de nieuwsgroep jeugd. (tekst fvd)

magicdordt@hotmail.com  (wessel)

steven.kalis@gmail.com  (steven)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com