Ruime winst F1-pupillen DFC in oefenwedstrijd tegen RCD F1 (12-0)

6 september 2010 589x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ruime winst F1-pupillen DFC in oefenwedstrijd tegen RCD F1 (12-0)

Zaterdag speelden de F1-pupillen van DFC de eerste wedstrijd met het nieuwe team. Het betrof een oefenwedstrijd tegen RCD F1.

,,Ons nieuwe DFC F1 bestaat uit Michael, Max, Stijn, Effe, Mert, Colin, Yassin en Ryan. Met als leiders en trainers : Gerrit de Man en Hans IJben´´, aldus Gerrit de Man.
,,Er werd super gevoetbald. Iedereen liep goed mee te verdedigen als het nodig was. We stonden al heel snel voor en daarna volgde de doelpunten in een rap tempo. De eerste helft werd dan ook afgesloten met een 9-0 voorsprong. Er waren fraaie doelpunten van Stijn, via een vrije trap en een mooie corner die er in een keer indraaide.´´
 
Gerrit de Man tot slot: ,,Ook de rest scoorde fraai terwijl de keeper van de eerste helft, Michael , ook mooie reddingen verrichtte. De tweede helft hadden we wat pech met afronden. Het werd uiteindelijk 12-0. Hans en ik waren erg tevreden en hadden na de wedstrijd alleen maar complimenten voor de spelers. Ook wil ik de ouders bedanken voor hun sportieve bijdrage hieraan.´´
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com