OMC C1 – DFC C1: 2-2

13 september 2010 674x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor OMC C1 – DFC C1: 2-2

OMC C1 – DFC C1 2-2 (beker) -De eerste helft van deze sportieve wedstrijd werd met een 0-0 stand afgesloten. Beide teams hadden nauwelijks kansen gehad en de ruststand was dus een logisch gevolg.

Na rust ging het heel anders. Al snel kreeg OMC een strafschop toegekend wegens hands van het ‘muurtje’. Keeper Bob had geen verweer: 1-0. Hierna werd DFC sterker en twee prachtige kopgoals van Marc van Rooij zorgden voor een verdiende 1-2 voorsprong. Jammer genoeg scoorde OMC kort voor tijd de gelijkmaker: 2-2. Maar vooral de getoonde inzet in de tweede helft geeft vertrouwen voor de eerste competitiewedstrijd tegen Hardinxveld a.s. zaterdag.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com