Old Boys Day DFC groot succes*Clubkas gespekt met opbrengst speciale loterij

18 september 2010 1072x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Old Boys Day DFC groot succes*Clubkas gespekt met opbrengst speciale loterij

Update – De DFC Old Boys Day is zaterdag een groot succes geworden. Het initiatief van het kwartet Hans Geurens, Bob van Heijningen, Pieter Nederlof en Rob Sebes bracht honderden (oude) bekenden naar De Schaapskooi, de horeca-vestiging op de vlakbij DFC gelegen accommodatie van de buren van FC Dordrecht.

Aan de feestelijke borrel-reünie was een loterij gekoppeld. De opbrengst (2250 euro) ging naar het bestuur van DFC dat het geld besteedt aan het verbeteren van de entree van het eigen sportcomplex. Co-voorzitter Ger Hüsen die de cheque met dat bedrag kreeg overhandigd, toonde zich vanzelfsprekend buitengewoon ingenomen met deze geste.
 
De DFC Old Boys Day is een vervolg op de succesvolle reünie van (jeugd)voetballers van DFC uit de jaren zeventig, tachtig en negentig bij het 125-jarig bestaan in 2008. Ook deze keer waren die roodwitte generaties weer goed vertegenwoordigd.
 
Voorafgaand aan de reünie-borrel werd op een van de bijvelden een wedstrijdje gespeeld waaraan diverse ´spelers van toen´ deelnamen. De organisatie van dit geslaagde evenement was in handen van Sim Broere en ´coach´ Cees van der Sluis.
 
De deelnemers aan de sessie hadden vooraf tien euro gestort op een speciale rekening om de kosten te dekken. Daarnaast dienden zich spontaan diverse sponsors aan. Vooraf had de organisatie laten weten op maximale aanwezigheid van (jeugd)voetballers van DFC uit de jaren zeventig, tachtig en negentig te rekenen. Die verwachting bleek niet te hoog gegrepen.
 
Het organiserend viertal had zoals inmiddels bekend de voorbije weken ook een videoreportage gemaakt rond een bekende DFC’er. Dat bleek clubicoon Jan Klijnjan te zijn die helaas zaterdag niet aanwezig kon zijn. De repo is te zien op: YouTube – Jan Klijnjan bij DFC Old Boys.
 
*Voor eerdere berichtgeving over de bijeenkomst van 18 september zie de nieuwsgroep Old Boys DFC te bereiken via het menu Alle Berichten op de hoofdsite.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com