Old Boys Borrel op zaterdag 18 september nadert met rasse schreden

10 september 2010 825x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Old Boys Borrel op zaterdag 18 september nadert met rasse schreden

Nog een dikke week en dan slaan de DFC Old Boys toe. Na de succesvolle reünie van (jeugd)voetballers van DFC uit de jaren zeventig, tachtig en negentig bij het 125-jarig bestaan in 2008 organiseren de DFC Old Boys zoals bekend opnieuw een borrel. Dat gebeurt op zaterdag 18 september op de bekende locatie De Schaapskooi tussen het DFC-terrein en het stadion van FC Dordrecht. DFC 1 speelt die middag voor de competitie thuis tegen Serooskerke.

De happening onder het motto ‘DFC Old Boys’ is zoals bekend een initiatief van Hans Geurens, Bob van Heijningen, Pieter Nederlof en Rob Sebes.
 
Het organiserend kwartet over de laatste stand van zaken: ,,Eerder deze week verscheen het lang verwachte artikel over onze aanstaande borrel in het AD / De Dordtenaar. De organisatie van het “wedstrijdje vooraf” door Sim Broere is haast rond. Sim meldde dat hij graag nog een aantal extra spelers zou willen hebben. Wil je mee doen? Stuur Sim dan even een e-mail: mailto:simbroere@hotmail.com
 
,,Verder zijn er wederom twee bedrijven bijgekomen die ons sponsoren op 18 september. Het betreft hier VHC Kreko Groep (internationale groothandel voor Horeca en Grootverbruik) en Het Wantij Paviljoen. Binnenkort meer nieuws over de videoreportage met een zeer prominent DFC-icoon. De reportage staat geheel in het teken van het evenement van 18 september.´´
 
,,Begin volgende week zullen we jullie de laatste e-mail toesturen met daarin exacte gegevens over locaties, tijdstippen en andere praktische informatie. We zijn nog niet geheel uitverkocht en De Schaapskooi zegt alles aan te kunnen door eventueel een Partytent te plaatsen aan de locatie. We hebben nog ruim één week om de laatste (ex-) DFC-ers te bereiken en te enthousiasmeren.´´
 
*Voor eerdere berichtgeving over de bijeenkomst van 18 september zie de nieuwsgroep Old Boys DFC te bereiken via het menu Alle Berichten op de hoofdsite.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com