Noah Wijhe (6) Pupil van de Week bij DFC tegen Serooskerke

19 september 2010 1323x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Noah Wijhe (6) Pupil van de Week bij DFC tegen Serooskerke

Noah Wijne was Pupil van de Week bij DFC tegen Serooskerke. Hij is zes jaar en al sinds de kabouters lid van DFC. Noah is een zeer enthousiast voetballer en speelt dit seizoen in F3.

Zoals gebruikelijk woonde Noah de lunchbespreking van het eerste bij, deed hij mee aan de warming-up en betrad hij om half drie aan de hand van scheidsrechter F.M. Kreté uit Hendrik Ido Ambacht het speelveld. Na de toss liet Noah zich fotograferen met de scheidsrechter en de captains en grensrechters van DFC en Serooskerke.
 
Na afloop kreeg hij uit handen van Aaron Perez Maria de van spelershandtekeningen voorziene wedstrijdbal en het clubvaantje uitgereikt. Tot de ceremonie behoorde ook een staatsiefoto voor het fameuze schilderij in de bestuurskamer.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com