Nieuwe sponsor en beker-overwinning voor pupillen DFC D2

6 september 2010 1133x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe sponsor en beker-overwinning voor pupillen DFC D2

Update met foto´s – DFC D2 heeft een gulle sponsor bereid gevonden om het team helemaal in het nieuw te steken, meldt leider Adrie de Weerdt.

,,De Visser Dordrecht BV – een bedrijf dat gespecialiseerd is in het in- en verkoop van ijzer en metalen – heeft de mannen van D2 voorzien van een geweldig mooi tenue. De complete uitrusting met trainingspak en voetbaltas werd zaterdag voor de bekerwedstrijd tegen RCD D1 uitgereikt door Richard en Paula de visser. Trainers, leiders en spelers zijn De Visser Dordrecht zeer dankbaar´´.
 
Na de uitreiking van het tenue was het warmlopen voor de bekerwedstrijd. De leiders en trainers van DFC D2 (Ronald van Pelt, John Besemer en Adrie de Weerdtgingen de wedstrijd in met de gedachte ´van een oefenwedstrijd want voor de meeste jongens was het de eerste keer op een groot veld´.
 
Adrie de Weerdt: ,,Maar tot onze grote verbazing pakten ze het heel goed op en kregen we kans op kans. Een aantal schoten op het doel  net naast, op de paal en toen jawel werd het 1-0 voor onze jongens. Zo gingen we de rust in. De tweede helft begon goed voor RCD D1 dat een paar kansen kreeg en 1-1 scoorde. Toen nam DFC D2 weer het spel over en werd uiteindelijk met 3-1 gewonnen´´.
 
Spelers DFC D2: Fatih, Stefan, Nick, Nick Speedy, Marco, Damien Kuifje, Damien, Bilaal, Joey, Hamza, Kevin, Ruben, Dylan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com