Nieuwe mooie polo´s maken van DFC 1 ook buiten het veld een eenheid

18 september 2010 1763x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe mooie polo´s maken van DFC 1 ook buiten het veld een eenheid

De selectie en begeleiding van DFC 1 gaan sinds kort voor en na de wedstrijden én bij bijzondere gelegenheden extra ´chic´ gekleed. Met mooie polo´s waarop het logo van hoofdsponsor Van Adrichem en natuurlijk het vermaarde DFC-torentje, heeft ook de presentatie een extra impuls gekregen.

Cees van Woerkom, één van de teamleiders, doet uit de doeken: ,, Ik heb twee weken geleden onder genot van een biertje een gesprek gehad met hoofdsponsor Danny van Adrichem en Jan Breet over uitstraling van het eerste bij uit- en thuiswedstrijden.´´
 
,,Het resultaat is na veel werk van Jan echt leuk geworden. Met de nieuwe polo´s presenteren we ons nu ook buiten het veld als elftal. Namens spelers en begeleiding wil ik bij deze Danny van Adrichem en Jan Breet hartelijk bedanken voor deze geweldige geste!´´
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com