Nick Goedegebure (F2) eerste Pupil van de Week in het nieuwe seizoen

4 september 2010 1474x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nick Goedegebure (F2) eerste Pupil van de Week in het nieuwe seizoen

Bij de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen was Nick Goedegebure Pupil van de Week. Nick is 8 jaar oud en speler van F2. Hij is sinds de kabouters al lid van DFC en een zeer enthousiast voetballer.

Zoals gebruikelijk woonde Nick de lunchbespreking van het eerste bij, deed hij mee aan de warming-up en betrad hij om half drie aan de hand van scheidsrechter D. van Herk uit Groot Ammers het speelveld. Na de toss liet Nick zich fotograferen met de scheidsrechter en de captains en grensrechters van DFC en Nieuwdorp.

Na afloop kreeg Nick uit handen van Aaron Perez Maria die twee keer scoorde voor DFC de van spelershandtekeningen voorziene wedstrijdbal en het clubvaantje.Tot de ceremonie behoorde natuurlijk ook een foto met pa Goedegebure en Aaron voor het fameuze schilderij in de bestuurskamer.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com