JEUGD: Streefkerk F1 – DFC F1: 1-5

13 september 2010 708x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Streefkerk F1 – DFC F1: 1-5

Streefkerk F1 – DFC F1 -Na de oefenwedstrijd tegen Binnenmaas was het nu tijd voor de 1e competitiewedstrijd. De jongens hadden er duidelijk zin in en begonnen met veel plezier aan de wedstrijd.

Streefkerk profiteerde echter gelijk van de ruimte aan onze rechterkant, maar door goed opletten van de verdediging werd hun eerste aanval knap afgestopt. Daarna bleek Streefkerk een goede tegenstander. Er waren dan ook weinig kansen, maar na een goede diepe bal op Yassin, die vervolgens een knappe actie maakte en op snelheid langs zijn tegenstander schoof kwamen we op een 1-0 voorsprong.

Streefkerk probeerde met een goed gemikt afstandschot de gelijkmaker binnen te schieten, maar keeper Stijn kon de bal nog uit de bovenhoek wegtikken. In onze volgende aanval maakte Mert tussen 3 tegenstanders in, ruimte voor een afstandschot dat prachtig laag in de hoek binnenviel: 2-0. Na de 3-0, een eigen doelpunt uit een corner van Max, maakte Yassin nog voor rust 4-0, nadat hij zelf eerst Colin goed had aangespeeld en Colin de bal hard op de lat had geschoten.

In de tweede helft scoorde Streefkerk tegen uit een corner en maakte Stijn, inmiddels veldspeler, de 5-1 uit een strafschop. Beide ploegen probeerden nog een doelpunt te scoren, maar Efe en Colin zorgden er voor dat de tegenstanders niet in de buurt van keeper Michael konden komen. Helaas kon Streefkerk ook vaak nog een voet tussen onze aanvallen krijgen waardoor er in de 2e helft verder niet gescoord werd. Al met al een heel knappe overwinning. (tekst: Hans)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com