Jeugd: Sliedrecht F4 – DFC F2: 0-12

11 september 2010 789x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jeugd: Sliedrecht F4 – DFC F2: 0-12

Vandaag de eerste wedstrijd uit de najaarscompetitie. Wij als leiding zijn benieuwd waar we staan met de jongens en meid, en de spelertjes zijn een beetje hieperdepiep, dus in elk geval vroeg genoeg wakker. We moeten bij Sliedrecht F4 en het is ook nog prachtig weer. Supporters zijn er ook weer volop, dus iedereen heeft er zin in.

De wedstrijd begint voor ons geweldig, als Naomi haar eerste wedstrijdgoal ooit maakt, en dan ook nog met haar choco! Jan, Joey en Naomi spelen voorin, Nick met de aanvoerdersband, en Maxxi er net achter (ook met een goal!), en Luca en Xander nemen hun vertrouwde plek achterin in. Luca gaat wel veel mee naar voren en is erg gevaarlijk met afstandsschoten.

We staan er versteld van hoe goed er met elkaar gespeeld wordt. Niet elke pass komt aan, maar er zitten wel goede bedoelingen achter. Iedereen speelt met veel inzet en keeper Noah heeft niet veel te doen. Ik raak kwijt wie hoeveel gescoord heeft, maar in elk geval gaan we met 8-0 voorsprong de rust in.
Na de rust gaat Noah voetballen en Nick keepen.

De tegenstander geeft niet op en laat de hoofdjes niet hangen (waarvoor complimenten jongens), en biedt meer weerstand dan voor rust. Mede daardoor wordt het uiteindelijk 12-0 voor ons, een geweldige start! Complimenten van ons als leiding voor: Joey, Jan, Naomi, Luca, Nick, Max, Xander en Noah. Volgende keer is Jelle ook van de partij.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com