JEUGD: RKsv RCD B1 – DFC B1: 0-2

8 september 2010 1546x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: RKsv RCD B1 – DFC B1: 0-2

Na een 3-3 gelijkspel in de eerste wedstrijd werd de tweede bekerwedstrijd door DFC B1 winnend afgesloten met een 0-2 overwinning op RCD B1.

In de  eerste 10 minuten werd goed spel laten zien. Er werd veel druk uitgeoefend op de verdediging van de tegenstander. Na ongeveer 20 minuten werd de eerste goal gemaakt uit een corner die door de verdediging van RCD niet goed werd weggewerkt, Marco goed reageerde en de keeper de bal te laat zag aankomen. RCD dat redelijk speelde creeërde een aantal kansen maar keeper Erdi Calis stond goed.

In de eerste helft had het middenveld nog moeite met de lopende mensen van RCD maar in de tweede helft werd hier uitstekend op geanticipeerd. De vechtlust die het team toonde en het geduld voor de tweede goal werd na 70minuten beloond. Na een mindere uittrap van de keeper van RCD belandde de bal bij Mounaim. Die legde de bal goed en schoot van circa 30meter de bal over de keeper het doel in. De laatste 10 minuten waren er nog kansen voor een grote voorsprong maar die bleef uit.
 
Opstelling DFC B1: Erdi, Mauricio (Youri), Sem, Achmed, Jur, Axel, Malek(Moreno), Mounaïm, Angelo(Faysall), Marco, Twan (Mark).
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com