JEUGD: Hardinxveld D6M – DFC D1M: 1-9

18 september 2010 637x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Hardinxveld D6M – DFC D1M: 1-9

Helemaal klaar voor de 1e competitiewedstrijd gingen we met volle bezetting richting Hardinxveld inclusief onze 3 nieuwe aanwinsten Amber,Lotte en Celin. We begonnen goed en aanvallend waardoor Minou al snel 2 goeie knallen richting doel kon afvuren en de 0-1 kon aantekenen.

Kort daarna maakte Minou ook de 0-2 . We bleven kansen creëren waardoor Yoella de 0-3 maakte met een afstand schot die door de keepster van H-veld verkeerd werd ingeschat en door haar handen glipte.
Danique had de eerste helft gekeept en had de handschoenen over gedragen in de 2e helft aan Ammi.
We hadden nu wat minder tegenstand dan voor de rust en met de goede inzet van allemaal hoefden we niet lang te wachten op nog meer doelpunten.

Door het goede storen van de tegenstander door Lonneke kwam haar zus Minou in balbezit en uit een onmogelijke hoek knalde ze de bal strak langs de binnenkant van de paal. (0-4) Hierna drong Hardinxveld ook aan en kon het de 1-4 scoren.
Vervolgens kreeg Yoella het weer op haar heupen en ging meerdere keren op hoge snelheid langs de verdediging en scoorde de 1-5 en de 1-6 met twee harde schuivers in de verre hoek. Na een prachtige aanval uit het boekje met Yoella op snelheid naar de achterlijn en hard voorgeven rende Danique mee en tikte de bal netjes langs de keeper (1-7). Danique en Kelsey maakten de uitslag voor DFC nog mooier door de 1-8 en de 1-9 aan te tekenen.

Aldus de trotse leider Cees. (Het was weer een goede team prestatie waar jullie allemaal je steentje in bij hebben gedragen!)

DFC DM1: Lindy,Ammi,Lonneke,Denise,Kelsey,Yoella,Danique,Minou, Amber,Lotte en Celin
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com