JEUGD: DFC MC2 – Sparta 30 MC1: 3-14

25 september 2010 612x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC MC2 – Sparta 30 MC1: 3-14

Het was een vroege ochtend. Alle dames moesten om half 9 aanwezig zijn in de kleedkamers. De dames van Sparta30 waren een beetje laat maar dat maakte niet zo veel uit. De dames van DFC begonnen al een warming up te doen, geleid door Nursen aanvoerdster (halve eerste helft). De wedstrijd kon beginnen.

Het stond al gelijk in de 3de min 1-0 voor Sparta30, ze speelden heel hard en deden goed hun best. Maar de dames van DFC speelden hard terug maar konden niet op tegen Sparta30. Het was Andjali die een hele mooie goal maakte in de eerste helft. De eerste helft eindigde met een 1-8 achterstand. De tien minuten pauze hadden de dames wel ff nodig want ze werden heel erg moe.

De tweede helft kon Patrick niet scheitsen. Hij moest naar de dames van C1. Daarom vroeg hij aan Ahmet Tasgin (aanvoerder B1) of hij even scheidsrechter wilde zijn en dat deed hij effetjes. Voor de tweede helft begon hadden de DFC-meisjes een paar probleempjes omdat we geen keeper hadden – de vaste keeper Samantha kon het niet omdat ze last van haar arm had en reservekeeper Emily deed het ook niet. De eerste helft had Deveney staan keepen, na rust deed Nursen het. Andjali nam het aanvoerdersbandje over.

Later kwamen de dames van DFC op dreef. Birsen maakte een solo en schoot de bal van een verre afstand in het doel en stond het 10-2. Andjali maakte in de slotfase een hele mooie goal en zo eindigde de wedstrijd met 14-3 voor Sparta 30, Mijn complimenten voor de dames die hebben gespeeld,jullie hebben allemaal goed jullie best gedaan.

Aanvoerdster: Andjali Raghoe – Dames die mee deden: Deveney, Samantha, Danielle, Birsen, Nursen, Andjali, Samantha, Emily en Levonne. (tekst Birsen Aktasgin)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com