JEUGD: DFC F2 boekt keurige overwinning tegen Dubbeldam F4

23 september 2010 547x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC F2 boekt keurige overwinning tegen Dubbeldam F4

DFC F2 speelde op donderdagavond tegen de sterke tegenstander uit de competitie, Dubbeldam F4.Naomi was de aanvoerster, ze droeg de band met trots en wenst de andere aanvoerder een goede wedstrijd. Het publiek, in grote getale aanwezig, is er klaar voor.

De spelertjes zagenn er een beetje moe uit, maar toch hadden ze er veel zin in. Nick staat de eerste helft in de goal, Luca en Xander achter, Max, Noah, Jelle en Eren midden en Joey en Naomi voor.

De wedstrijd begon gelijkopgaand – Dubbeldam begon langzaamaan sterker te worden. Vooral Joey werkte zich uit de naad en haalde steeds weer de bal van achter op. Oei, dat kost kracht en Dubbeldam kreeg kansen om te scoren. Dat lukte ze dan ook na een klein kwartier en ze bleven gevaarlijk. Wij kunnen daar alleen counters tegenover zetten, en lopen ons steeds vast op de sterke jongens achterin bij Dubbeldam.

Dat is andere koek dan de afgelopen twee wedstrijden. Nick moet zichzelf nog helemaal uitstrekken als hij de 2-0 voorkomt door het uittikken van de bal. We mogen blij zijn dat we slechts met een achterstand van 0-1 de kleedkamers in gaan.

Na de rust gaat Jelle keepen, en voorin worden we nu sterker. De gelijkmaker valt dan ook, een prachtige vrije trap van Nick vanaf het midden stuitert langs de keeper:1-1.  We krijgen meer ruimte en benutten deze ook. Vooral Noah is ontketend en hij jaagt achter elke bal. Luca en Xander doen het geweldig achter, en op het middenveld gaat iedereen aan de bak.
Dubbeldam blijft met z´n aanvallen ook gevaarlijk, en prompt scoren ze1-2, ondanks dat Jelle erg goed staat te keepen

De spelertjes blijven er in geloven, en na een prachtige voorzet van Joey scoort Nick de gelijkmaker. Het blijft spannend, maar Joey krijgt de beloning voor zijn harde werk door twee keer een solo prachtig scorend af te ronden. De 4-2 overwinning wordt als een kampioenschap gevierd, iedereen wist dat dit een spannende wedstrijd zou worden. 

Leiders, trainers en ouders waren ongelofelijk trots dat het hele team bij de sterke tegenstand niet de kopjes liet hangen, maar door bleef gaan. Daardoor wonnen jullie uiteindelijk, grote klasse! (Tekst: Arjan) 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com