JEUGD: DFC D1M-Be Ready: 3-2*Knappe zege op geduchte tegenstander

25 september 2010 652x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC D1M-Be Ready: 3-2*Knappe zege op geduchte tegenstander

Om negen uur begon de wedstrijd tegen Be Ready. Het zou een geduchte tegenstander zijn dus we waren op van alles voorbereid. En inderdaad er zaten een paar goede speelsters tussen.

Omdat onze vaste keeper is overgeplaatst naar MC2 hebben we op dit moment geen vaste keepster. Vandaag staat Selin onder de lat. Ze keept vandaag voor het eerst en heeft een hele goede prestatie geleverd. Dit geldt ook voor Poetri, die haar eerste wedstrijd speelden en Lotte en Amber v K, die voor de tweede keer in het rood-wit verschenen.

De wedstrijd ging aardig gelijk op maar wij waren het die het tot de eerste treffer wisten te brengen. Yoella kon de bal op het middenveld onderscheppen en zette de aanval in, deze aanval wist ze met een goede treffer te verzilveren. DFC kreeg hierdoor zelfvertrouwen en bleef in de aanval. Op een gegeven moment krijgt Minou de bal, ze zet hem voor naar Yoella. Yoella neemt de bal aan en schiet vanuit de draai en schiet daarbij de 2-0 in.

Denise kwam ook in scoringspositie maar zij zag haar harde uithaal door de verdediging geblokt worden. Be Ready liet het daarbij niet zitten en kwam een paar keer gevaarlijk in balbezit. De verdediging werkte hard maar kon de 2-1 niet vermijden. Met de 2-1 voorsprong gingen naar de kleedkamer voor de welverdiende limonade.

Na de rust ging het een stuk moeizamer. Be Ready begon te drukken en bij DFC vielen wat gaten. Lindy werd door de trainer terug gezet op haar vertrouwde plekje in de verdediging om wat rust te creëren. En kort daarna kon Kelsey na twee geblokte schoten eindelijk goed uithalen en scoorde de 3-1. Het volgende doelpunt lag op de loer. Lonneke kwam over de zijkant, schoot de bal hard binnenkant paal. Amber H kreeg deze bal in de voeten, ze haalde uit maar helaas…naast.

Dit had de wedstrijd op slot kunnen zetten maar helaas Be Ready kwam terug en maakt kort hierop een tegentreffer 3-2. De wedstrijd was nog niet beslist, over en weer kwamen de meiden voor de goal maar een doelpunt viel er niet mee. En de tweede overwinning is een feit.  

Speelsters D1M: Yoella, Selin, Lotte, Kelsey, Amber H, Lindy, Amber v K, Lonneke, Minou, Denise en Poetri.Scheidsrechter Johan van Ammelrooij.
 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com