JEUGD: Buurman RCD te sterk voor DFC C1

25 september 2010 758x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Buurman RCD te sterk voor DFC C1

DFC C1 heeft de thuiswedstrijd tegen buurman RCD C1 helaas niet kunnen winnen. In de eerste helft was RCD veel feller dan DFC en dat had een 0-2 ruststand tot gevolg.

Na de rust kwam DFC heel goed uit de startblokken en werd RCD stevig onder druk gezet. Personlijke duels werden gewonnen en er werd zo nu en dan heel aardig gecombinerd. Na een klein kwartier volgde de beloning: 1-2 door Öteken.

DFC ging op jacht naar de gelijkmaker, maar de treffer viel aan de andere kant. Met een uitval wist RCD 1-3 te scoren en dat was meteen de genadeklap voor DFC. Kort daarna besliste RCD de wedstrijd definitief door 1-4 te scoren. Een verdiende, maar onnodige nederlaag. Met een betere inzet had er zeker meer ingezeten.

DFC speelde in de volgende opstelling: Bob, Dennis, Jordy van Wijngaarden, Yusuf (Nadir), Giovanni, Tim, Yakup, Birkan (Jordy Boogert), Jordy Balder en Öteken. A.s. zaterdag speelt DFC c1 een uitwedstrijd tegen IFC. (H.I. Ambacht), aanvang 12.30 uur.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com