JEUGD: ASWH E8 – DFC E4: 0-2

13 september 2010 632x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: ASWH E8 – DFC E4: 0-2

Eindelijk weer de wei in met ons "nieuwe team". Het begon al goed met de zon, alleen de meeste stonden de eerste helft toch nog een beetje te slapen. Waar wij de grootste kansen kregen, scoorde de tegenstander, 1-0 achter in de rust.

Na een peptalk kwamen we uit de kleedkamer als pitbulls. Helaas werd het gelijk 2-0, waarna eindelijk onze spitsen wakker werden. Gelijk na de aftrap werd het 2-1. En ze roken "bloed", vervolgens werd het eenrichtingsverkeer voor de jongens van DFC.
Nu gingen de ballen er wel in wat resulteerde in een glanzende 2-6 overwinning, aldus de trotse leider: Pieter van Kaam.

Doelpuntenmakers DFC: Mustafa 4x, Mert 1x en Ricardo 1x.

Opstelling DFC E4: Glenn, Dimitri, Mustafa, Mert, Noah, Ricardo en Demian.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com