JEUGD: Arkel C1M – DFC C2M: 9-4

18 september 2010 736x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Arkel C1M – DFC C2M: 9-4

Net als bij de D-meiden begon voor C2M ook de competitie.  Leidster Kirsten was op tijd aanwezig op het sportpark van Arkel alleen waren de speelsters van DFC de weg kwijt en kwamen een kwartiertje te laat.

Ze gingen dus een klein beetje onvoorbereid het veld op wat resulteerde in een snelle achterstand en zo stond het binnen 10 minuten al 3-0 voor Arkel. Onder het derde doelpunt kwam Cees met wat meiden van D1 om de ploeg te versterken. Voor een aantal was het nog een beetje onwennig maar toen Danique er in kwam kregen we zelf ook kansen om te scoren.

Inmiddels was de stand al 5-0 maar daar bracht Emily verandering in om na een paar eerdere doelpogingen de bal op een mooie manier het doel in te krijgen (5-1). Na de 5-1 bleef de tegenstander aandringen richting het doel van DFC maar werd goed afgestopt door Nursen en Sammi. Danique pikte vaak de bal af om snel de aanval in te zetten en speelde die door naar Birsen die over de breedte naar Emily speelde, Emily nam de bal aan de voet mee voor een lange dribbel en zodra ze de verdedigster net voorbij was knalde ze de bal diagonaal in de uiterste hoek prachtige goal.
 

Eindelijk was het rust en dat hadden de DFC ers wel even nodig om goed op adem te komen. Na de rust gebeurde er veel ,een hoop kansen voor arkel die daardoor nog 4x kon scoren. Wij kregen zelf ook nog een hoop kansen waaruit Andjali 2 schitterende goals maakte de eerste was een harde knal en de tweede was een mooi uitgekiende boogbal van een meter of 15. Al met al werd er hier en daar wat geduwd en getrokken dus aan de inzet ontbrak niks. De terechte uitslag 9-4 was een feit, Arkel was beter maar op het sportieve vlak ren zij veruit de mindere.

Volgende wedstrijd is tegen Sparta 30 en als de meiden met dezelfde inzet en spelvreugde spelen komt het helemaal goed dit seizoen. Aldus leid(st)ers: Kirsten (C2M) en Cees (D1M) 

DFC C2M: Samantha, Emily, Birsen, Nursen, Sammi, Deveney, Danielle, Andjali en gastspeelsters Danique & Amber v K

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com