Het Vierde begint uitstekend aan doelstelling via overtuigende 0-4 zege

13 september 2010 599x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Het Vierde begint uitstekend aan doelstelling via overtuigende 0-4 zege

Na wisselend resultaat en uiteindelijk uitschakeling in de beker begon DFC 4 afgelopen zaterdag aan de competitie. Wieldrecht 7 was de eerste opponent van Het Vierde in het seizoen 2010/2011.

DFC 4 – uitkomend in de 5de klas – heeft zich tot doel gesteld dit seizoen te promoveren naar de 4de klas. Om dit te bereiken zullen de mannen wekelijks moeten presteren. Tegen Wieldrecht lukte dat uitstekend. Er werd overtuigend met 0-4 gewonnen.

DFC 4 begon sterk op het kunstgras van Wieldrecht door goed positiespel. Het kwam dus ook na ruim een kwartier spelen verdiend op voorsprong door een doelpunt van Conan Wilhelmus. Ook na dit doelpunt kwamen de spelers van Wieldrecht niet in de buurt van het doel van DFC, dit mede dankzij sterke werk van de verdediging. DFC drong weer aan en via een prachtige uitgespeelde opbouw kon Erasmus Makatini met zijn hoofd de 0-2 aantekenen.
 
Na de rust had DFC weer het beste van het spel. Dat resulteerde weer in kansen die door de enige goedspelende speler (keeper) van Wieldrecht gekeerd werden. Na een slimme pass van Robbie Korn kon Maarten van Dalen de vrijstaande Maarten Janssen bereiken die beheerst de wedstrijd op slot gooide met een geplaatst schot (0-3).
Wieldrecht kwam verder niet veel meer voor in spel al werd nog enigszins gevaarlijk door een slippertje van de gelegenheidskeeper Steven Kalis wat tot een corner leidde. Steven redde de daaropvolgende kans knap en hield daarmee het doel schoon. Uiteindelijk werd het nog 0-4 door een eigendoelpunt.
 
Opstelling DFC 4: Steven, Erik, Tijmen, Tomas (45min Danny H), Danny K, Conan (46m Rick – fotoinzet), Mario, Maarten J, Maarten D, Erasmus en Robbie.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com