Happening Old Boys DFC op 18 september: Wachten zal worden beloond

1 september 2010 744x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Happening Old Boys DFC op 18 september: Wachten zal worden beloond

Na de succesvolle reünie van (jeugd)voetballers van DFC uit de jaren zeventig, tachtig en negentig bij het 125-jarig bestaan in 2008 organiseren de DFC Old Boys zoals bekend opnieuw een borrel. Dat gebeurt op zaterdag 18 september op de bekende locatie De Schaapskooi tussen het DFC-terrein en het stadion van FC Dordrecht. DFC 1 speelt die middag voor de competitie thuis tegen Serooskerke.

De happening onder het motto ‘DFC Old Boys’ is net als in 2008 een initiatief van Hans Geurens, Bob van Heijningen, Pieter Nederlof en Rob Sebes.
 
Het viertal mailt over de laatste stand van zaken onder meer: ,,Nog drie weken en dan is het zo ver. We hebben er best lang op moeten wachten, maar dat wachten zal beloond gaan worden. Op veler verzoek hebben we met de Schaapskooi een ruimere openingstijd kunnen afspreken. De borrel zal plaatsvinden tussen 16.00 uur en 20.00 uur. De organisatie van het “wedstrijdje vooraf” door Sim Broere gaat voorspoedig. Een aantal dagen voor 18 september zullen we berichten over het aanvangstijdstip van deze, nu al legendarische, wedstrijd.
 
,,Er zijn weer twee bedrijven bijgekomen die ons sponsoren op 18 september. Het betreft hier “Schaap gerechtsdeurwaarders en Incasso” en “Univar -Leader in Chemical Distribution”. Tevens heeft zich een aantal anonieme sponsoren gemeld. Wil jij ook informatie over de sponsormogelijkheden, neem dan even contact met ons op: dfc.old.boys@hotmail.com
 
,,Tijdens de borrel zullen we een grote verloting houden. Inmiddels zijn er diverse prijzen ter beschikking gesteld. De opbrengst gaat in overleg met het DFC-bestuur naar een goed doel; in dit geval de verbouwing van de entree van het clubgebouw van DFC.  Nog niet iedereen die zich heeft aangemeld heeft ook de bijdrage van 10 euro reeds overgemaakt. Graag zien we jullie bijdrage voor 18 september tegemoet op ons rekeningnummer 92.62.10.092 ten name van Bob van Heijningen –  omschrijving: DFC Old Boys.´´
 
Het organiserend viertal rekent op maximale aanwezigheid van (jeugd)voetballers van DFC uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. ,,En natuurlijk zijn  ook voormalige trainers, begeleiders, bestuursleden, bewonderaars, sfeerliefhebbers enz. van harte welkom. Diverse “vaders van….” hebben zich ook aangemeld´´.
 
*Meer info zie elders op deze site de onderwerpen (het snelst te bereiken via de Nieuwsgroep Old Boys DFC te bereiken via het veld Alle Berichten):
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com