DFC Old Boys zetten reportage met club-icoon Jan Klijnjan op YouTube

15 september 2010 711x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC Old Boys zetten reportage met club-icoon Jan Klijnjan op YouTube

Zaterdag a.s. is het weer DFC Old Boys Day. Het organiserende viertal – Hans Geurens, Bob van Heijningen, Pieter Nederlof en Rob Sebes – heeft het programma inmiddels rond. Puntsgewijs:

* 14.45 uur: Verzamelen van de spelers, trainers, leiders, verzorging en arbiter bij De Schaapskooi / FC Dordrecht stadion
*15.30 uur: Aanvang van de wedstrijd die gespeeld wordt in het stadion van FC Dordrecht.
*16.25 uur: Einde wedstrijd van DFC Old Boys en tevens einde wedstrijd van DFC 1 – Serooskerke 1 op het DFC-hoofdveld.
*17.00 – 18.00 uur: De eerste schalen bittergarnituur gaan rond, de borrel gaat helemaal los en verkoop van loten voor de loterij.
*18.00 uur: Trekking van de verloting en bekendmaking / overhandiging van het batig saldo van het evenement aan DFC bestuur .
*Omstreeks 20.00 uur gaat de bar dicht.
 
De organisatie vervolgt: ,,Omdat we nog net niet helemaal uitverkocht zijn en we ook te maken hebben met “iets later komende DFC’ers en iets vroeger vertrekkende”, kunnen we op het laatste moment nog extra “borrelgasten” ontvangen. Neem dus gerust op het laatste moment een DFC maatje, een bewonderaar, je partner of een sfeerliefhebber van weleer mee. Betaal de 10 euro bij één van ons en alles is geregeld´´.
 
,,En dan tot slot ons verhaal over de videoreportage met een zeer prominent DFC-icoon, zoals we dat reeds twee weken geleden aankondigde. Afgelopen donderdagmiddag / avond hadden we een ontmoeting met Jan Klijnjan. Jan kan zaterdag niet bij ons zijn maar wilde graag met ons eens “voorborrelen” en oude verhalen ophalen. We hebben erg gezellig zitten praten en wat leuke filmpjes kunnen schieten. Kijken: YouTube – Jan Klijnjan bij DFC Old Boys.
 
*Voor eerdere berichtgeving over de bijeenkomst van 18 september zie de nieuwsgroep Old Boys DFC te bereiken via het menu Alle Berichten op de hoofdsite.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com