DFC loot voor districtsbeker tegen gigant ASWH*Thuisduel op 23 oktober

15 september 2010 590x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC loot voor districtsbeker tegen gigant ASWH*Thuisduel op 23 oktober

In de eerste hoofdronde van het toernooi om de districtsbeker van de KNVB Zuid I heeft DFC een thuiswedstrijd geloot tegen ASWH uit Hendrik Ido Ambacht.

Hoofdklasser ASWH is zonder meer de sterkste amateurclub uit de regio. Het cupduel staat geprogrammeerd voor zaterdag 23 oktober, aanvang naar alle waarschijnlijkheid 14.30 uur. Zoals bekend wordt vanaf de eerste hoofdronde volgens het knock-out-systeem gespeeld.
 
Voor DFC is het bekertreffen met de Ambachtse gigant een fantastische beloning voor het  sterke optreden in augustus tijdens de groepsfase van het bekertoernooi. De formatie van trainer Paul Koster won toen alle drie de groepsduels – achtereenvolgens van EBOH (0-2), Dubbeldam (2-1) en SVW 0-3.
 
Voor Koster heeft de ontmoeting met ASWH ook nog een emotionele waarde. Hij speelde ooit voor de vermaarde Ambachtse selectie. Dat geldt ook voor de broers Kenneth (DFC) en Giovanni (ASWH) Klaverweide die elkaar op de 23ste oktober  voor het eerst in lange tijd als rivalen treffen binnen de lijnen.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com