DFC 2 herstelt zich knap (0-5)*Rentree Davut Sahan met snelle openingsgoal

11 september 2010 604x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 herstelt zich knap (0-5)*Rentree Davut Sahan met snelle openingsgoal

DFC 2 herstelde zich vanmiddag knap van de fikse thuisnederlaag op de openingsdag van de competitie tegen Alblasserdam 2 (2-6). In het Zwijndrechtse Noordpark versloeg de formatie van trainer Robert Mohan het vijfde van VVGZ met 0-5 na een 0-3 ruststand. VVGZ 5 had vorige week maar nipt verloren van EBOH 2 (1-0).

Robert Mohan toonde zich na afloop een tevreden mens: ,,We hebben het verlies van vorige week goed opgepakt. Ons positiespel was goed – de verdediging heeft niets weggegeven´´.
 
Davut Sahan (22) kende een uitstekende rentree na maandenlange afwezigheid wegens een slepende blessure. Een enkelbreuk tijdens een wedstrijd van het eerste in de slotfase van de vorige competitie hield hem diverse maanden gedwongen langs de kant. Enige weken terug begon Davut (foto-inzet) voorzichtig aan het trainen. In het tweede doet hij nu de nodige wedstrijdervaring op.
 
Davut gaf al razendsnel een sterk visitekaartje af als bewijs dat hij weer redelijk fit is. Al na twee minuten zette hij DFC 2 op voorsprong. Aike Janssen met een kopbal verhoogde de marge naar 0-2 waarna Sadik Karasahin uit een strafschop voor de 0-3 ruststand zorgde. Na de hervatting mocht Sadik opnieuw van elfmeter aanleggen (0-4). Hikmet Uysal bepaalde uit een vrije trap de eindstand op 0-5.
 
DFC 2: Melvin Jongeneel, Thomas van Brakel, Aike Janssen, Rens de Jong, Louisiano Trinidad, Hikmet Uysal, Said el Massaou (25m Marlon Kramer), Coskun Altintas, Anthonie Radjkoemar, Davut Sahan (60m Kusay Pekince), Sadik Karasahin.
Bijzonderheid: Said el Massaou viel na 25 uit met een flinke blessure.
 
Uitslagen Res. 3de klas vandaag: VVAC2 – Pelikaan4 3-2, ASWH4 – Oranje Wit4 2-2, Kogelvangers3 – EBOH2 0-1, VVGZ5 – DFC2 0-5, Alblasserdam2 – Wieldrecht3 1-1 gest., Dubbeldam2 – Heerjansdam4 4-2.
Stand: EBOH2 2-6, Dubbeldam2 2-6, VVAC2 2-4, Oranje Wit4 2-4, Alblasserdam2 1-3, Pelikaan4 2-3, DFC2 2-3, ASWH4 2-1, Heerjansdam4 2-1, Wieldrecht3 1-0, VVGZ5 2-0, Kogelvangers2 2-0.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com