DFC 2 beleeft moeizame competitiestart tegen Alblasserdam2 (2-6)

4 september 2010 615x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 beleeft moeizame competitiestart tegen Alblasserdam2 (2-6)

Het lukte het ambitieuze DFC 2 van de nieuwe trainer Robert Mohan vanmiddag niet een flitsende start van de nieuwe competitie te maken. Thuis werd met 2-6 verloren van Alblasserdam 2 na een 1-2 ruststand.

Voor DFC 2 scoorden Anthonie Radjkoemar (1-1) en invaller Aike Janssen (2-4). Voor rust verliep het allemaal redelijk bij de formatie van Robert Mohan. Om de opgelopen achterstand te reduceren koos DFC na de hervatting voor een offensieve strijdwijze met achterin het risico van één-op-één en een breekijzerfunctie voor Aike Janssen. Dat leek te lukken toen Aike met een fraaie kopbal voor 2-4 zorgde. Daarna buitte Alblasserdam dat over een goede ploeg met uitstekende spitsen beschikte de geboden ruimte vakkundig uit.
 
De uitslag deed overigens geen recht aan de krachtsverhouding binnen de lijnen. Robert Mohan ziet daarin  mogelijkheden om de uitglijder snel afdoend te rehabiliteren.
 
DFC2 speelde vandaag met: Melvin Jongeneel, Thomas van Brakel, Rens de Jong, Said el Massaoui, Nick Stam, Coskun Altintas, Hikmet Uysal, Merijn van Groesen, Kusay Pekince (55m Aike Janssen), Anthonie Radjkoemar (75m Marlon Kramer), Sadik Karasahin.
 
Uitslagen res.3de klas vandaag: DFC2 – Alblasserdam2 2-6, Wieldrecht3 – Dubbeldam2 3-5, EBOH2 – VVGZ5 1-0, Oranje Wit4 – Kogelvangers3 14-2, Pelikaan4- ASWH4 1-0en Heerjansdam4 – VVAC2 4-4.
Programma zaterdag 11 september: VVAC2 – Pelikaan4, ASWH4 – Oranje Wit4, Kogelvangers3 – EBOH2, VVGZ5 – DFC2, Alblasserdam2 – Wieldrecht3, Dubbeldam2 – Heerjansdam4.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com