Commissie schrapt feestavond van a.s. zaterdag*´Te weinig belangstelling´

20 september 2010 1854x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Commissie schrapt feestavond van a.s. zaterdag*´Te weinig belangstelling´

Na rijp beraad heeft de Evenementencommissie besloten de voor a.s. zaterdag 25 september geplande feestavond (Spetterende Avond) te schrappen.

Commissie-preses Arie Delmotte: ,,De oorzaak ligt hem in het feit dat er te weinig belangstelling is én daardoor de organisatie zou worden geconfronteerd met te hoge kosten in relatie tot het aantal mensen dat er die avond zal zijn. Hoewel we er alles aan gedaan hebben zoals het bekijken van de mogelijkheden of we een en ander in een andere opzet zouden kunnen doorzetten, heeft dit niet tot resultaat geleid.´´
 
,,We willen de mensen die ons hebben geholpen bij de organisatie en hier ook al activiteiten voor hadden verricht bedanken voor hun medewerking. De volgende avond staat gepland voor april 2011. Wij hopen dan op meer belangstelling.  De mensen die reeds een kaartje hebben gekocht krijgen uiteraard hun geld terug.´´
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com