2010/2011 (3): ´DFC 2 neemt met tweede of derde plek geen genoegen´

1 september 2010 2078x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2010/2011 (3): ´DFC 2 neemt met tweede of derde plek geen genoegen´

Het is DFC ook ernst om het tweede elftal naar een hoger niveau op te stuwen. Vanuit die intentie werd onlangs een vaste trainer aange-trokken: Robert Mohan (foto-inzet). De man die deze terechte roodwitte ambitie moet waarmaken heeft ondanks zijn relatief jonge leeftijd al heel wat jaartjes routine bijeengesprokkeld. De afgelopen twee seizoenen was hij trainer van het eerste zaterdagteam van SC Emma.

Robert Mohan (30) windt er geen doekjes om waarom het komend seizoen draait bij het tweede: ,,Kampioen, kampioen en nogmaals kampioen worden. Met een tweede of derde plaats nemen we geen genoegen. Die doelstelling moet haalbaar zijn. Door te werken aan automatismen, veel aanwezig te zijn en hard te werken kunnen we dat bereiken´´.
 
Over de kwaliteit van zijn selectie is Mohan best tevreden. ,,Ik ben tot nu toe eigenlijk over alles tevreden bij DFC. Het is er gezellig en hecht´´. De resultaten van het tweede in de groepsfase van de bekercompetitie mochten er zijn: een zege en twee gelijke spelen tegen ploegen die klassen hoger spelen in de reguliere competitie. Helaas lukte het niet om zich als poulewinnaar voor de eerste hoofdronde te kwalificeren. (fvd)
 
Programma: DFC2 begint de nieuwe competitie zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Alblasserdam2 (12.00u). De overige openingswedstrijden in de reserve derde klas zijn: Wieldrecht3 – Dubbeldam2, EBOH2 – VVGZ5, Oranje Wit4 – Kogelvangers3, Pelikaan4- ASWH4 en Heerjansdam4 – VVAC2.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com