2 E (3): Pelikaan in spannende slotfase iets fortuinlijker dan DFC

25 september 2010 609x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (3): Pelikaan in spannende slotfase iets fortuinlijker dan DFC

*Vervolg wedstrijdverslag – In het tweede bedrijf steeg het spelpeil amper simpelweg omdat de wind opnieuw letterlijk dwars lag. DFC startte voortvarend. Na tien minuten scoorde Appie Güler op aangeven van Marvin Hooplot zijn tweede treffer van de middag: 1-2. DFC leek toen door te drukken naar een ruimere marge.

Het uitblijven van een derde treffer gaf Pelikaan weer moed. Twintig minjuten voor tijd resulteerde dat in de gelijkmaker (2-2) van Patrick Stijners. Bij die actie raakte DFC´s laatste man Marco van Woerkom geblesseerd. Hij moest zich laten vervangen door Nick Stam. Beide ploegen gingen daarna voor de winst. Pelikaan bleek in die loterij het gelukkigst. Tien minuten voor tijd drukte Erwin van Dis de 3-2 achter DFC´s keeper Rudolf Peute.

Trainer Paul Koster reageerde met het versterken van de offensieve kracht van zijn team. Vleugelverdediger Clifton Sewpersad werd ´opgeofferd´  ten faveure van de aanvallende middenvelder Coskun Altintas. DFC kwam enkele malen dicht bij de verdiende gelijkmaker maar moest zich in de slotfase alsnog gewonnen geven toen invaller Nick Stam tegen zijn tweede gele kaart opliep en zijn team met tien man kwam te staan.

Basis DFC: Rudolf Peute, Clifton Sewpersad (80m Coskun Stintas), Marco van Woerkom (70m Nick Stam), Marvin Langevoort, Jonathan Dubbeldam (46m Dennis Raaymakers), Erik Vos, Merijn van Groesen, Kenneth Klaverweide, Marvin Hooplot, Appie Güler, Aaron Perez Maria.
Wissels niet ingezet: Melvin Jongeneel, Hikmet Uysal, Sabit Kayhan.
Bijzonderheden: Bij DFC ontbraken o.a. Bas Verhoeven, Suleiman van der Straaten en Robin Ramesar wegens blessures.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com