2 E (3): Doelman Serooskerke houdt zijn ploeg lange tijd overeind

18 september 2010 690x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (3): Doelman Serooskerke houdt zijn ploeg lange tijd overeind

*VERVOLG VERSLAG – In het tweede bedrijf probeerde Serooskerke met pressie het duel te kantelen. Dat leek na zo´n kwartier te lukken toen de Zeeuwen een strafschop verzilverden die was toegekend wegens een overtreding van vleugelverdediger Jonathan Dubbeldam (foto-inzet) . Daarvoor had DFC-doelman Rudolf Peute al enkele dreigende situaties attent moeten neutraliseren.

Ondanks de tegenslag in de vorm van de 1-1 bleef DFC geloven in een positief resultaat. Dat de Zeeuwen lange tijd overeind bleven dankten ze volledig aan hun doelman die enkele fraaie reddingen verrichtte. Zo wist hij met klasse een zeker doelpunt te voorkomen toen Aaron Perez Maria fraai inkopte
 
Vijf minuten voor tijd kreeg DFC, dat beter veldspel liet zien dan de opponent, alsnog de verdiende beloning. Middenvelder Kenneth Klaverweide speelde zich fraai vrij en deponeerde de bal vervolgens onhoudbaar in het doel van Serooskerke: 2-1. De gasten hadden de puf en kwaliteit niet meer om DFC in de slotminuten in problemen te brengen.
 
Opstelling DFC: Rudolf Peute, Nick Stam (75m Merijn van Groesen), Marco van Woerkom, Marvin Langevoort, Jonathan Dubbeldam, Erik Vos, Bas Verhoeven, Marvin Hooplot, Kenneth Klaverweide, Appie Güler (88m Coskun Altintas), Aaron Perez Maria (85m Sabit Kayhan).
Wissels niet ingebracht: Melvin Jongeneel, Dennis Raaymakers.
Scheidsrechter: F.M. Kreté (Hendrik Ido Ambacht).
 
Bijzonderheden: Bij DFC ontbraken wegens blessures Robin Ramesar, Clifton Sewpersad, Suleiman van der Straaten en Mark Jongeneel. Verwacht wordt dat het herstel van Robin vier tot zes weken duurt.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com